Tegels enzo
Hoogbraak 5A
5111 CS Baarle-Nassau
M. 06 238 66 109
T. 013 507 00 35
F. 013 507 35 25
E. info@tegelsenzo.nl

Vrijblijvende offerte

Bespaar op Euro's

Klik hier en vraag
direct een vrijblijvende
offerte aan.

Offerte aanvragen

Showroom

Wandtegels

Een zeer uitgebreide collectie wandtegels maakt het mogelijk uw droom te doen uitkomen. Tegenwoordig hebben wandtegels zoveel kleur, sfeer en uitstraling dat u ze met alle plezier van de woonkamer tot en met het kleinste kamertje wilt toepassen.

Uitgebreide keuze aan wandtegels
Wandtegels zijn zeer praktisch en duurzaam. Makkelijk in onderhoud, hygienisch en vochtbestendig. Het mooie van wandtegels is dat er geen trend te onderscheiden is. Die trend zet u zelf. Niets hoeft en bijna alles kan.

Het belangrijkste is dat u zelf een sfeer creeert die bij u past en waarin u zich thuis voelt.

De volgende merken wandtegels vindt u in onze toonzaal. Klik met de muis op een van onderstaande fabrikanten en u wandelt zo de showroom binnen.

Sphinx - MosaPavigresLankaDune –† Novabell†–†SicheniaSteenbokGeotiles – Grandeur – Self – Panaria†–†Fantasy – Mahon – Century†– Marazzi - RAK - Tagina - Villeroy&Boch - Kerateam - Agrob Buchtal - Lea - Saloni - Margres - Apolo - Mati- Azulev - Pamesa

Is uw keuze op een fabrikant gevallen die hier niet omschreven staat dan kunt u door middel van het offerteformulier toch een vrijblijvende†offerte aanvragen. De kans is heel groot dat wij de tegels kunnen aanbieden voor de laagste prijs.

Het is onmogelijk om van alle tegels een foto te plaatsen. Daarom zijn onderstaande foto's slechts een greep uit het enorme assortiment.


Onderstaande foto's zijn slechts een greep uit ons assortiment.


MARA

"Hout"vloertegel die ook voor een wandje in de badkamer mooi tot zijn recht komt. Prima te combineren met antracite/bruine vloertegels.



MARA

Speelse streepjes wandtegel van 32x90cm. om uw badkamer optisch te verruimen of te verhogen als ze verticaal verwerkt worden. Mooi in combinatie met bijpassende witte of zwarte tegel in hetzelfde formaat.



PAMESA

PAMESA

Het Spaanse PAMESA biedt ons een heel uitgebreid programma wandtegels aan, tegen betaalbare prijzen, met zeer mooie looks ťn van erg goede kwaliteit.

www.pamesa.com



APOLO

APOLO CERAMIC

Brengt een budgetvriendelijk maar kwaliteitsvol gamma op de markt van zowel geglazuurde wand- als vloertegels uit Portugal.



AZULEV

AZULEV

Het Spaanse AZULEV levert ons budgetvriendelijke, voornamelijk geglazuurde, meer klasieke vloer- en wandtegels van goede kwaliteit aan.



BRITISCH CERAMIC TILES

BRITISCH CERAMIC TILES

breekt op esthetisch vlak met zijn land van herkomst en exporteert vanuit Groot-BrittaniŽ geen "Engelse stijl" meer maar eerder budgetvriendelijke wandtegels in vele formaten.



SPHINX

SPHINX SPECTRUM

15x15 wandtegels glans in vele kleuren verkrijgbaar



SPHINX

SPHINX WANDTEGELS SPECTRUM

Verkrijgbaar in vele kleurtinten die samen een prachtige wandbekleding vormen.



GRANDEUR

GRANDEUR

Nostalgische keukentegeltjes in het formaat 13x13



SPHINX

SPHINX BELLEVUE wandtegels in het formaat 30x40 in de warme kleurstelling BEIGE en BRUIN en BRUIN DECORATIE of in het koelere WIT en GRIJS en GRIJS DECORATIE. Ook decoratie strips en 30x30 vloertegels verkrijgbaar.



TAGINA

TAGINA WARMSTONES

Nieuwe serie in prachtige warme kleuren. Verkrijgbaar in vele verschillende formaten†zoals bijvoorbeeld stroken van 5x60-10x60 en 15x60 in warm grijs en antraciet in combinatie met het formaat 12x12 in dezelfde kleurstellingen.



RAK

Super wit glanzende of matte wandtegels!! In verschillende uitvoeringen en formaten tot wel 30x100cm. Fris en fruitig in iedere badkamer!! <



MOSA

Serie More Than White

Wandtegel in verschillende afmetingen en kleuren.

In deze serie zijn ook vloertegels te verkrijgen